тумба под раковину в ванную комнату без раковины купить 
А  Б  В  Г  Д  Е  Ж  З  И  Й  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  A-Z

 

ложки розтопленого масла, 1 чайну ложку солі.
Млинці гречані швидкі
Просіяне гречане і пшеничне борошно розводять теплою водою, замішують густе тісто, виливають розведені в теплій воді дріжджі, солять, добре розмішують і ставлять у тепле місце, щоб підійшло. Коли тісто добре підійде, його заварюють окропом так, щоб воно густотою було схоже на свіжу сметану. Тісто вимішують, дають знову підійти і випікають млинці. На приготування тіста затрачається не більше 2 год.
На 1 склянку гречаного борошна – 1 склянку пшеничного борошна, 4 склянки води, 1 чайну ложку солі, 25 г дріжджів, 50 г масла.
Млинці гречано-пшеничні з яйцем
Гречане і пшеничне борошно розводять теплим молоком, щоб тісто було як густа сметана, солять, вливають розведені у теплому молоці дріжджі і ставлять, щоб підійшло. Коли тісто підійде, до нього додають розтерті жовтки і знову дають підійти. Перед тим як випікати млинці, до тіста підливають тепле молоко, додають збиті в піну білки, обережно вимішують і випікають. Млинці подають з розтопленим маслом або сметаною.
На 2 склянки гречаного борошна – 4 склянки пшеничного борошна, 6 склянок молока, 50 г дріжджів, 5 яєць, 100 г вершкового масла, 1/2 склянки сметани.
Млинці любительські
Гречане борошно старанно розмішують в 2,5 склянки води або найкраще в молоці. Потім вливають 3 склянки гарячого молока і ще раз добре вимішують. Коли опара підійде, додають розведені у невеликій кількості молока дріжджі і ставлять в тепле місце, щоб ще підійшла. За 2–3 год до початку випікання млинців опару добре підбивають, додають пшеничного борошна, кладуть розтерті жовтки, збиті в пінку білки, розтоплене масло, сіль, вливають решту молока, дають тісту підійти і випікають млинці.
На 3 склянки гречаного борошна – 7 склянок молока, 3 склянки пшеничного борошна, 7 яєць, 50 г дріжджів, 3 ст. ложки розтопленого масла, 1 чайну ложку солі.
Млинці херсонські
Пшеничне борошно (2 склянки) заварюють у 3 склянках кип'яченого молока, розмішують масу до гладкості. Коли маса остигне, в неї вливають дріжджі, розведені разом з цукром у 1/2 склянки теплого молока, всипають гречане борошно і 1 склянку пшеничного борошна. Тісто вибивають кописткою і ставлять у тепле місце, щоб підійшло.
Жовтки розчиняють у 1 склянці молока і вливають у готову опару, всипають ще по 1 склянці пшеничного і гречаного борошна, вливають 1 ложку розтопленого масла, кладуть сіль, добре підбивають, підливають трохи теплого молока, додають піну збитих білків, вимішують, дають ще раз підійти і випікають млинці, не мішаючи тіста.
На 4 склянки пшеничного борошна – 4 склянки гречаного борошна, 5 яєць, 5 склянок молока, 50 г дріжджів, 1 ст. ложку масла, 2 чайні ложки солі.
Млинці пшоняно-гречані
Спочатку варять на воді з 2 склянок пшона в'язку кашу, охолоджують і протирають через сито. За 4 год до випікання беруть неповну склянку гречаного борошна, обливають окропом так, щоб тісто вийшло дуже густе, розмішують його доти, поки не остигне, додають розведені в теплій воді дріжджі і дають підходити доти, поки поверхня тіста не потріскається від пухирців вуглекислого газу, які свідчать про те, що опара готова. Тоді в опару кладуть всю протерту кашу, всипають 3 склянки гречаного борошна, солять і доливають теплої води стільки, щоб тісто після старанного розмішування було схоже на свіжу сметану, ставлять його в тепле місце, дають знову підійти і випікають млинці.
На 3 3/4 склянки гречаного борошна – 2 склянки пшона, 6 склянок води, 50 г дріжджів, 1 чайну ложку солі, 50 г масла.
Млинці червоні
Половину пшеничного борошна розводять половиною норми молока, додають розведені в теплому молоці дріжджі, замішують опару, яка має бути схожою густотою на сметану, розмішують кописткою до однорідної маси і ставлять у тепле місце, щоб підійшла.
Коли опара підійде, в неї вливають розтоплене масло, розтерті жовтки, всипають другу половину борошна, вливають решту молока, розмішують, і коли тісто знову підійде, його солять, додають збиті в піну білки, обережно перемішують і випікають млинці.
Червоні млинці повинні бути тонші, ніж гречані, а гречані вважаються хорошими, якщо вони завтовшки в півпальця. Найкраща приправа до млинців – це зерниста ікра. Можна подавати млинці з січеними крутими яйцями, якими посипають млинці на сковороді перед тим, як починати пекти.
На 6 склянок пшеничного борошна – 6 склянок молока, 50 г дріжджів, 5 яєць, 60 г масла для мащення сковороди.
Млинці манні
В 1 склянку кипяченого молока всипають манні крупи, кладуть масло і варять звичайну манну кашу, яку охолоджують. Незадовго до смаження млинців у манну кашу всипають пшеничне борошно, розводять масу 2 склянками молока, кладуть збиті яйця, сіль, розмішують тісто до гладкості і випікають млинці на маленьких сковорідках. Подають їх з вершковим маслом.
На 3/4 склянки манних крупів – 3 склянки молока, 3/4 склянки пшеничного борошна, 1/2 ст. ложки масла, 2 яйця, 1 чайну ложку солі, 50 г вершкового масла.
Млинці пшеничні швидкі
В каструлю розтирають з вершковим маслом жовтки, додають пшеничного борошна й підбивають кописткою. Коли маса стане однорідною, її розводять кислим молоком і розмішують. Білки збивають в піну, замішують їх у каструлі з масою, знову підбивають кописткою і випікають млинці.
На 2 1/2 склянки пшеничного борошна – 4 яйця, 100 г вершкового масла, 2 склянки кислого молока.
Млинці пшоняні
Пшоно добре промивають у теплій воді, заливають молоком, розварюють і протирають через сито. В одержану масу кладуть розведені в теплому молоці дріжджі, всипають пшеничне борошно, розводять теплим молоком і ставлять у тепле місце, щоб підійшла. Коли опара підійде, в неї кладуть топлене масло, сіль і розтерті жовтки. Як тільки тісто буде готове, білки збивають в піну, кладуть у тісто, обережно вимішують і випікають млинці на маленьких сковорідках.
На 2 склянки пшона – 6 склянок молока, 100 г масла, 50 г дріжджів, 2,5 склянки пшеничного борошна, 10 яєць, 1 чайну ложку солі.
Млинці без дріжджів
Гречане і пшеничне борошно розмішують у холодному молоці, підливаючи його потроху, щоб не утворилися грудочки. Потім до тіста додають добре збиті яйця і незадовго до випікання кладуть соду, розведену в 2 ст. ложках води. З приготовленого тіста випікають маленькі млинці і подають на стіл з розтопленим вершковим маслом або сметаною.
На 1 склянку гречаного борошна – 1 склянку пшеничного борошна, 3 склянки молока, 1 ст. ложку соди, 2 ст. ложки води, 1 ст. ложку масла, 1/2 склянки масла або 1 склянку сметани.
Млинці з білого хліба
Черствий білий хліб натирають на терці, попередньо знявши з нього скоринку, а потім розмочують у молоці і протирають через сито. Яйця добре розтирають, кладуть сіль, 1/2 норми хліба і борошна, підбивають тісто до пишності і розмішують з другою половиною хліба. З цього тіста на маленьких сковорідках випікають млинці і подають з варенням.
На 400 г черствого хліба – 7 склянок молока, 6 яєць, 3 склянки пшеничного борошна, 1 ст. ложку масла, 2 ст. ложки жиру, 1 чайну ложку солі, 1/2 склянки варення.
Млинці з кукурудзяного борошна
Кукурудзяне борошно розмішують з 3/4 норми гарячого молока. Дають остигнути, після чого додають пшеничне борошно, дріжджі, вливають решту молока і ставлять на 2 год в тепле місце для бродіння. Потім додають розтерті яєчні жовтки, збиті в піну білки і вершки, солять, обережно розмішують півгодини, випікають і подають на стіл з розтопленим вершковим маслом або сметаною.
1 2 3 4 5 6 7 8
 безободковый унитаз vitra 

 Уралкерамика Carrara